25 Mart 2014 Salı

Neredeeennnn Nereye :)



İLK DENEMEMİZ

ATÖLYEMİZİN SON GÖZDELERİ :)
Artık buna azmin zaferi mi denir ne denir bilmiyoruz ama işte kat ettiğimiz yol bun :) İlk yaptığımız kurabiyelerin şekilleri ve artık en son elimizden çıkan kurabiyelerimiz  aradaki 7 farkı bulalım diye üstünde bulmaca çözebiliriz :) İlk kurabiyelerimiz tamamen arkadaşlarımıza sürpriz yapmak onları mutlu etmek için yapılmıştı. Fırından çıktıkları zaman öyle mutluyduk ki... Kurabiyelerimizin üzerine yaptığımız şekiller o zamanlar gözümüze o kadar hoş geliyordu ki :) Ki piyasada bu işin ustası olduğunu söyleyen ama şeker hamuru ile kurabiyelerin boyutunu bile denk getiremeyen kurabiyecileri görünce bu yaptıklarımız bizim için muhteşem bir görüntüye sahipti. Keza çevremizdeki herkesde ilk kurabiyelerin bu kadar başarılı olmasına hayret etmişlerdi :)  ve şuanda 2.resimde gördükleriniz kat ettiğimiz yolun göstergesi. Zaman içerisinde bir çok siteyi ve blogu takip ettik. Henüz çok yeni olmamıza rağmen bir çok modelleme çalışması yaptık. Bu siteleri takip ederken eleştirdiklerimizde oldu hayranlıkla sayfalarını gezdiklerimizde. Hayran hayran takip ettiğimiz sayfalardan biriside işte burası :) Gerçekten çok başarılı işler çıkartıyorlar.kendisi bizim onu takip ettiğimizi bilmesede biz görselleri ve başarılı çalışmalarını takdir ediyoruz.  

Zaman içerisinde çok daha iyi işler çıkartacağımzı konusunda kendimize güvenimiz sonsuz. Kendimizi geliştirmeye her zaman yaptığımız işin üstüne bişeyler katmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki hala öğrenilmesi denenmesi gereken bir çok şey var bu yolda. 

Bu tatlı ve özel tasarımlarla sizi ve sevdiklerinizi de mutlu etmek şaşırtmak  için bize her zaman ulaşabilirsiniz. Bir tık kadar uzağınızdayız :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder